Sposób przygotowania:
Naleśniki z mąki cieciorki ze szpinakiem
Składniki na ciasto dokładnie roztrzepać i odstawić do lodówki na około 30 minut. Następnie na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju kokosowego smażyć naleśniki.
W tym czasie przygotowywać również nadzienie.
Rozmrożony szpinak wyłożyć na patelnię i podgrzewać odparowując wodę. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz ser i całość podsmażyć.
Na koniec doprawić do smaku pieprzem i solą Naleśniki smarować farszem szpinakowym i zwijać w ruloniki.
W tym czasie przygotowywać również nadzienie.
Rozmrożony szpinak wyłożyć na patelnię i podgrzewać odparowując wodę. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz ser i całość podsmażyć.
Na koniec doprawić do smaku pieprzem i solą Naleśniki smarować farszem szpinakowym i zwijać w ruloniki.