Sposób przygotowania:
Naleśniki z mięsem i warzywami na grilla
Ciasto na naleśniki;
Jajka rozkłócimy, stopniowo dodajemy mąkę, mleko i wodę.
Na koniec dodajemy olej i mieszamy.
Smażymy na patelni naleśnikowej z obu stron.
Farsz;
Warzywa obieramy i myjemy.
Marchewkę i wieruszkę trzemy na tarce o dużych oczkach.
Cebulę kroimy w kostkę. Cukinię kroimy w cieniutkie pół plastry.
Na rozgrzaną patelnię wlewamy olej, wrzucamy mięso i warzywa, chwilkę podsmażamy.
Następnie wlewamy wodę i dusimy aż woda wyparuje.
Przyprawiamy.
Na każdy naleśnik wykładamy 2 łyżki farszu u zwijamy w rulon.
Tak przygotowane naleśniki grillujemy z obu stron.
Smacznego ;)
Jajka rozkłócimy, stopniowo dodajemy mąkę, mleko i wodę.
Na koniec dodajemy olej i mieszamy.
Smażymy na patelni naleśnikowej z obu stron.
Farsz;
Warzywa obieramy i myjemy.
Marchewkę i wieruszkę trzemy na tarce o dużych oczkach.
Cebulę kroimy w kostkę. Cukinię kroimy w cieniutkie pół plastry.
Na rozgrzaną patelnię wlewamy olej, wrzucamy mięso i warzywa, chwilkę podsmażamy.
Następnie wlewamy wodę i dusimy aż woda wyparuje.
Przyprawiamy.
Na każdy naleśnik wykładamy 2 łyżki farszu u zwijamy w rulon.
Tak przygotowane naleśniki grillujemy z obu stron.
Smacznego ;)