gosiapiotrek23

gosiapiotrek23

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1030]

Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Naleśniki pszenno-żytnie z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym z dodatkiem wiórek kokosowych. Polecam.

Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym

 

 

Sposób przygotowania:

Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym
Z podanych składników robimy ciasto, jeżeli ciasto będzie zbyt gęste możemy dodać odrobinę wody.Smażymy. Płatki owsiane gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu na gęsto. Dodajemy mus z dyni i starte na małych oczkach jabłko, wiórka i cukier. Wszystko dokładnie mieszamy. Placki przekładamy łyżką nadzienia i zwijamy(dowolnie). Możemy podawać z dowolnym sosem lub syropem. Smaczego. 
Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym
ze składników robimy ciasto naleśnikowe.
Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym
gotujemy owsianke dodajemy dynie, jabłko, wiórka i cukier.
Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym
Smażymy placki do zrumienienia z obu stron.
Naleśniki z nadzieniem owsiano-dyniowo-jabłkowym
przekładamy nadzieniem i dowolnie zwijamy.