Sposób przygotowania:
Naleśniki z pieczarkami i serem
Przygotować ciasto na naleśniki. Utrzepane jajko połączyć z mąką, mlekiem i szczyptą soli.
Przygotować farsz. Obrać pieczarki, następnie je pokroić na małe kawałki (najlepiej na paski). Pieczarki przysmażyć na patelni, można dodać odrobinę masła. Do pieczarek dodać zioła i dokładnie wymieszać.
Następnie potrzeć ser żółty. Usmażyć naleśniki.
Kiedy już będą gotowe nałożyć na nie pieczarki i dodać ser.
Złożyć naleśniki i podsmażyć do podgrzania, aż ser będzie roztopiony.
Przygotować farsz. Obrać pieczarki, następnie je pokroić na małe kawałki (najlepiej na paski). Pieczarki przysmażyć na patelni, można dodać odrobinę masła. Do pieczarek dodać zioła i dokładnie wymieszać.
Następnie potrzeć ser żółty. Usmażyć naleśniki.
Kiedy już będą gotowe nałożyć na nie pieczarki i dodać ser.
Złożyć naleśniki i podsmażyć do podgrzania, aż ser będzie roztopiony.