Sposób przygotowania:
Nalesniki z surimi i tuńczykiem
Naleśniki:
Naleśniki robimy według własnego sprawdzonego przepisu, na samym końcu do ciasta dodajemy posiekany drobno koperek, mieszamy. Smażymy naleśniki.
Pora i surimi kroimy bardzo drobno. Podsmażamy na oliwie, dodajemy tuńczyka, mieszamy lekko podgrzewając. Zdejmujemy z ognia dodajemy majonez i mieszamy.
Naleśniki smażymy i zawijamy z farszem. Podawać z zielonym ogórkiem oraz majonezem.
Naleśniki robimy według własnego sprawdzonego przepisu, na samym końcu do ciasta dodajemy posiekany drobno koperek, mieszamy. Smażymy naleśniki.
Pora i surimi kroimy bardzo drobno. Podsmażamy na oliwie, dodajemy tuńczyka, mieszamy lekko podgrzewając. Zdejmujemy z ognia dodajemy majonez i mieszamy.
Naleśniki smażymy i zawijamy z farszem. Podawać z zielonym ogórkiem oraz majonezem.