Sposób przygotowania:
Naleśniki z twarożkiem i musem malinowym
Jaja wbij do miseczki, dodaj olej, mleko i sól - dosypuj mieszając
makę do konsystencji ciasta naleśnikowego. Odstaw na pół godziny.
Przygotuj twarożek - wymieszaj z taka ilością cukru, jak słodko lubisz jeść.
Do malin wlej pół szklanki wody mineralne po czym zmiksuj za pomoca blendera- dodaj cukier wg. uznania.
Upiecz naleśniki.
Nadziewaj je serem, układaj na półmisku, posyp wiórkami masła zapiecz w piekarniku lub mikrofalówce.
Podawaj na ciepło polane musem malinowym udekorowane kwiatami.
makę do konsystencji ciasta naleśnikowego. Odstaw na pół godziny.
Przygotuj twarożek - wymieszaj z taka ilością cukru, jak słodko lubisz jeść.
Do malin wlej pół szklanki wody mineralne po czym zmiksuj za pomoca blendera- dodaj cukier wg. uznania.
Upiecz naleśniki.
Nadziewaj je serem, układaj na półmisku, posyp wiórkami masła zapiecz w piekarniku lub mikrofalówce.
Podawaj na ciepło polane musem malinowym udekorowane kwiatami.