Sposób przygotowania:
niebiańskie babeczki
Ciasto : Mąkę przesianą razem z cukrem pudrem, proszkiem do pieczenia wsypujemy na stolnicę, po czym dodajemy pokrojoną w małe kawałki margarynę - wszystko siekamy nożem. Zółtka, jajo całe oraz śmietanę mieszamy razem w miseczce , następnie dodajemy to do mąki, posiekać nożem i dokładnie zagnieść ciasto. Wyrobione ciacho odstawić na ok. 40 minut do lodówki. Po wyjęciu ciasta rozwałkować , odbijamy wysmarowane masłem foremki ( ja wypełniałam ciastem blachę na muffiny serca ) , brzegi dociskamy i dziobiemy widelcem ciasto. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni, pieczemy ok. 10 minut MASA: Rozrobić w połowie szklanki budynie. Mleko gotujemy z cukrem waniliowym . Do gotujacego mleka dodać budyń i mieszamy aż zgęstnieje. Gorący budyń miksujemy , dodajemy po jednej łyżce margarny i ucieramy aż masa będzie gładka. W oddzielnym naczyniu ubijamy na sztywno śmietankę wraz z cukrem pudrem. Dodajemy po łyżce bitej śmietany do masy budyniowej, miksujemy na małych obrotach.Dekorujemy według własnego uznania SMACZNEGO:)