Sposób przygotowania:
Niesamowicie aromatyczna polędwica
Polędwicę myjemy, układamy na desce do krojenia i obsypujemy tłuczonym pieprzem i kolendrą tak, aby pokryć przyprawami całe mięso. Rozmaryn dzielimy na mniejsze gałązki. Gałązki rozmarynu wbijamy w mięso polędwicy. Rozpalamy grilla, w tym czasie polędwica nabierze aromatu. Układamy mięso na ruszcie i pieczemy aż zbrązowieje. Na koniec kroimy mięso w plastry i posypujemy świeżo zmielona solą. Palce lizać!
![Niesamowicie aromatyczna polędwica Niesamowicie aromatyczna polędwica](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/niesamowicie-aromatyczna-poledwica-97390.jpg)
![Niesamowicie aromatyczna polędwica Niesamowicie aromatyczna polędwica](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/niesamowicie-aromatyczna-poledwica-97391.jpg)
![Niesamowicie aromatyczna polędwica Niesamowicie aromatyczna polędwica](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/niesamowicie-aromatyczna-poledwica-97392.jpg)
anemon
darmiona
Polecam, jest bardzo smaczna :-)
dża