Sposób przygotowania:
Nuggetsowe kotlety
Pierś z kurczaka dzielimy i tłuczemy przez folię. Tłuczemy delikatnie żeby nie porwać mięsa. Do głębokiego talerza wlewamy mleko, do drugiego naczynia wsypujemy nuggetsową panierkę. Na patelni rozgrzewamy olej. Rozbite kotlety maczamy najpierw w mleku, a następnie w panierce. „Wypanierowane” kotlety smażymy na gorącym oleju z obu stron na złoty kolor. Smacznego :)
![Nuggetsowe kotlety Nuggetsowe kotlety](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nuggetsowe-kotlety-114636.jpg)
![Nuggetsowe kotlety Nuggetsowe kotlety](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nuggetsowe-kotlety-114637.jpg)
![Nuggetsowe kotlety Nuggetsowe kotlety](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/nuggetsowe-kotlety-114638.jpg)