Sposób przygotowania:
Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą
Marchewkę obieramy i ścieramy na małych oczkach na tarce do jarzyn. Kapustę pekińską szatkujemy przekładamy do miski, dodajemy startą marchewkę następnie dodajemy kukurydzę oraz bazylię, wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem oraz oliwą - dokładnie mieszamy, Podajemy posypując szczypiorkiem.
![Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-pekinka-z-bazylia-i-kukurydza-165070.jpg)
![Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-pekinka-z-bazylia-i-kukurydza-165071.jpg)
![Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-pekinka-z-bazylia-i-kukurydza-165072.jpg)
![Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą Obiadowa pekinka z bazylią i kukurydzą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/obiadowa-pekinka-z-bazylia-i-kukurydza-165073.jpg)