Sposób przygotowania:
Omlet warzywno - rybny
Jajka wybić do kubka osobno aby sprawdzić jajka i przelać do większej miseczki. Roztrzepać trzepaczką z dodatkiem mleka, soli i pieprzu. Masę jajeczną wlać na rozgrzaną patelnię z olejem kokosowym i smażyć na małym ogniu przewracając drugą stronę delikatnie.
Warzywa umyć i pokroić : paprykę w paseczki a pomidorki na plasterki lub ósemki, łososia małe kawałki. Wszystkie składniki ułożyć na usmażonym omlecie, posypać szczypiorkiem i dowolnymi kiełkami.
Podawać ciepły zaraz po przygotowaniu. Smacznego :)
Warzywa umyć i pokroić : paprykę w paseczki a pomidorki na plasterki lub ósemki, łososia małe kawałki. Wszystkie składniki ułożyć na usmażonym omlecie, posypać szczypiorkiem i dowolnymi kiełkami.
Podawać ciepły zaraz po przygotowaniu. Smacznego :)