Sposób przygotowania:
Omlet z mieszanką chińską i pieczarkami.
Olej rozgrzać na patelni,międzyczasie ubić jaja z łyżką mąki,dwiem-
-a śmietany,szczyptą soli,pokroić parę małych pieczarek w cienkie
plasterki,dać na tłuszcz,obsmażyć,zalać ciastem na omlet,smażyć
z obu stron.Na koniec wsypać mieszankę chińską,smażyć z 2-3 min.Wyjąć wszystko łopatką cedzakową na talerz,osączając przed-
-tem z tłuszczu.Przyprawić wedle uznania.
-a śmietany,szczyptą soli,pokroić parę małych pieczarek w cienkie
plasterki,dać na tłuszcz,obsmażyć,zalać ciastem na omlet,smażyć
z obu stron.Na koniec wsypać mieszankę chińską,smażyć z 2-3 min.Wyjąć wszystko łopatką cedzakową na talerz,osączając przed-
-tem z tłuszczu.Przyprawić wedle uznania.