Sposób przygotowania:
Omletowe babeczki z dżemem Naturalnie Owocowym
Wlać mleko do większej miski, a następnie dodać jajka, przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i zmiksować wszystkie składniki na najwyższych obrotach miksera. Margarynę roztopić i odstawić do lekkiego ostudzenia. Wlać do miski ze wszystkimi zmiksowanymi składnikami, zmiksować.
Do wysmarowanej brytfanny na muffinki włożyć po 1 łyżce masy. Następnie dodać dżem Naturalnie Owocowy (po łyżce) i przykryć ponownie po łyżce ciasta.
Piec ok. 25 minut w 180 st.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Do wysmarowanej brytfanny na muffinki włożyć po 1 łyżce masy. Następnie dodać dżem Naturalnie Owocowy (po łyżce) i przykryć ponownie po łyżce ciasta.
Piec ok. 25 minut w 180 st.
Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.