Sposób przygotowania:
Orientalny kurczak z makaronem
Kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą orientalną, skropić sosem sojowym, octem ryżowym i sosem do dań z woka.
Bambusa osączyć i pokroić w paski, marchewkę w zapałkę, grzyby mun namoczyć i pokroić w paski, pora przekroić wzdłuż na pół i posiekać.
Na rozgrzany olej arachidowy wrzucić mięso, obsmażyć i dodać najpierw marchewkę i grzyby, a po kilku minutach bambusa i pora.
Całość podsmażyć kilka minut i wymieszać przygotowanym zgodnie z przepisem na opakowaniu makronem. Przed podaniem posypać dymką. Smacznego :)
Bambusa osączyć i pokroić w paski, marchewkę w zapałkę, grzyby mun namoczyć i pokroić w paski, pora przekroić wzdłuż na pół i posiekać.
Na rozgrzany olej arachidowy wrzucić mięso, obsmażyć i dodać najpierw marchewkę i grzyby, a po kilku minutach bambusa i pora.
Całość podsmażyć kilka minut i wymieszać przygotowanym zgodnie z przepisem na opakowaniu makronem. Przed podaniem posypać dymką. Smacznego :)