Sposób przygotowania:
oszukaniec
Z margaryny odłożyc łyżkę, resztę utrzec z 1 szklanką cukru, po troszku wsypywac mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia i dokładnie utrzec.Gotową masę wylac na blaszkę i piec 20-30 minut w temp. 180 stopni.
1 i 1/2 szklanki cukru wymieszac z kakao i odrobiną mleka, dodac łyżkę margaryny i resztę mleka, zagotowac. Następnie dodac płatki, chwilę gotowac i dodac aromat.
Wystudzoną masę rozsmarowac na cieście i wstawic do lodówki na około godzinę.
1 i 1/2 szklanki cukru wymieszac z kakao i odrobiną mleka, dodac łyżkę margaryny i resztę mleka, zagotowac. Następnie dodac płatki, chwilę gotowac i dodac aromat.
Wystudzoną masę rozsmarowac na cieście i wstawic do lodówki na około godzinę.