Zajglądnałem sobie tylko do 3 twoich przepisow , wiedz o tym że są tu ludzie ktorzy chcą wg Twojego przepisu coś zrobić , nie każdy wie co i jak , ja tak , i trochę się czepiam , ale myslę że mam rację , nie można pisac aż tak ogolnikowo , warto zrobić zdjęcie jak to zrobisz by było wiarygodne lub choćby po to by wiedzieć jak to wygląda ,, ja nie daję nic na wagę , ale warto coś niecoś podać...pzdrawiam:)
P.S. a co do sera owczego , to jaki on ma być?...jest kilkanaście rodzai tylko w polsce...
Zajglądnałem sobie tylko do 3 twoich przepisow , wiedz o tym że są tu ludzie ktorzy chcą wg Twojego przepisu coś zrobić , nie każdy wie co i jak , ja tak , i trochę się czepiam , ale myslę że mam rację , nie można pisac aż tak ogolnikowo , warto zrobić zdjęcie jak to zrobisz by było wiarygodne lub choćby po to by wiedzieć jak to wygląda ,, ja nie daję nic na wagę , ale warto coś niecoś podać...pzdrawiam:)
P.S. a co do sera owczego , to jaki on ma być?...jest kilkanaście rodzai tylko w polsce...
jarek-energy
P.S. a co do sera owczego , to jaki on ma być?...jest kilkanaście rodzai tylko w polsce...
magdalennab