Sposób przygotowania:
Owocowe sercePrzygotowanie biszkoptu:

Oddzielić żółtka od białek. Białka ubić na sztywną pianę utrwalając je cukrem. Ciągle ubijając dodać żółtka a potem zmieszane mąki z proszkiem do pieczenia. Wymieszać delikatnie ciasto. Przelać do silikonowej formy wysmarowanej olejem w kształcie serca. Włożyć do nagrzanego piekarnika do ok.180 stopni i piec do "suchego patyczka". Po upieczeniu studzimy.
Przygotowanie kremu:

Zagotować 1 i 1/2 szkl. wody. Rozmieszać kisiel w 1/2 szkl. wody i wlać na gotującą się wodę. Mieszając ugotować gęsty kisiel. Ściągnąć z ognia i energicznie mieszając wsypać galaretkę w proszku. Mieszać do rozpuszczenia się galaretki. Ciepły kisiel zmiksować z masłem o temperaturze pokojowej. Ciepłą masę rozsmarować na przestudzonym biszkopcie.
Przygotowanie brzoskwiń i galaretki:

Galaretki czerwone rozpuszczamy w 3 szkl. gorącej wody. Pozostawiamy do lekkiego stężenia. Brzoskwinie odsączamy na sicie. Połówki brzoskwiń kroimy w plasterki.
Na zimnym kremie układamy plasterki brzoskwiń.
Etap końcowy:

Tężejącą galaretką zalewamy przygotowane ciasto. Wkładamy do lodówki na kilka godzin aby ciasto stężało.