Sposób przygotowania:
Owocowy przekładaniec
Serek homogenizowany zmiksować na jednolitą masę z jogurtem, cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wrzątku. Ostudzić, delikatnie połączyć z masą serowo-jogurtową. Brzoskwinie dokładnie osączyć z syropu. Dwie połówki pokroić na niewielkie kawałki, a resztę - w krążki. Maliny lekko rozmrozić. Masę serowo-jogurtową podzielić na pół. Do jednej części dodać kawałki brzoskwiń, do drugiej maliny Prostokątną formę wyłożyć folią spożywczą. Wlać masę z dodatkiem brzoskwiń, wstawić na 10 minut do zamrażalnika. Następnie wlać do formy masę z malinami, na wierzchu ułożyć krążki brzoskwiń. Ciasto wstawić do lodówki na 3 godziny. Kiedy stężeje, delikatnie wyłożyć na talerz, pokroić na porcje.