Sposób przygotowania:
Ciasto bez pieczenia z kremem migdałowym
Na sam początek przygotować galaretkę z 2 opakowań. Biszkopty (zostawić 4 na później) maczać w roztworze: sok malinowy z wodą i układać na wysmarowanej margaryną brytfannie.
W garnuszku roztopić margarynę, wodę, kakao i cukier. Kiedy powstanie polewa dodać krem migdałowy, biszkopty zmiąć na sypko i dodać do masy. Powstałą masę wyłożyć na biszkopty.
Śmietanę ubić, dodać cukier i fixy. Wymieszać z serem z wiaderka. Wyłożyć na masę migdałową.
W śmietanę wbijać w niewielkich odstępach truskawki. Na koniec zalać tężejącą galaretką.
Wstawić do lodówki na ok. 3 godziny.
W garnuszku roztopić margarynę, wodę, kakao i cukier. Kiedy powstanie polewa dodać krem migdałowy, biszkopty zmiąć na sypko i dodać do masy. Powstałą masę wyłożyć na biszkopty.
Śmietanę ubić, dodać cukier i fixy. Wymieszać z serem z wiaderka. Wyłożyć na masę migdałową.
W śmietanę wbijać w niewielkich odstępach truskawki. Na koniec zalać tężejącą galaretką.
Wstawić do lodówki na ok. 3 godziny.