Sposób przygotowania:
Pałki ziołowo- musztardowe z miodem
Mięso opłukać i umieścić w dużym garnku.
W miseczce przygotować marynatę. Sos sojowy, olej, musztardy, zioła i miód wymieszać ze sobą bardzo dokładnie. Ząbek czosnku przekroić na 4 części i dodać do marynaty. Wymieszać.
Przełożyć marynatę do mięsa i dokładnie natrzeć każdą pałkę. Zostawić na kilka godzin- a najlepiej na całą noc.
Mięso ułożyć na brytwance, sokiem, który pozostał w garnku jeszcze je nasmarować .
Piekarnik nagrzać do 180*C i piec pałki ok 1h- 1,5h.
Podawać z ziemniakami i sałatką.
W miseczce przygotować marynatę. Sos sojowy, olej, musztardy, zioła i miód wymieszać ze sobą bardzo dokładnie. Ząbek czosnku przekroić na 4 części i dodać do marynaty. Wymieszać.
Przełożyć marynatę do mięsa i dokładnie natrzeć każdą pałkę. Zostawić na kilka godzin- a najlepiej na całą noc.
Mięso ułożyć na brytwance, sokiem, który pozostał w garnku jeszcze je nasmarować .
Piekarnik nagrzać do 180*C i piec pałki ok 1h- 1,5h.
Podawać z ziemniakami i sałatką.
ciasteczka
skuter5
Czekoladka 2