Sposób przygotowania:
Panga smażona w panierceETAP 1:
![Panga smażona w panierce Panga smażona w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/panga-smazona-w-panierce-390769.jpg)
Filety z pangi rozmrażamy, po czym osuszamy na ręczniku papierowym z nadmiaru wody. Kroimy na kawałki.
ETAP 2:
![Panga smażona w panierce Panga smażona w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/panga-smazona-w-panierce-390770.jpg)
Kawałki ryby przyprawiamy z każdej strony solą, pieprzem i przyprawą do ryb.
ETAP 3:
![Panga smażona w panierce Panga smażona w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/panga-smazona-w-panierce-390771.jpg)
Następnie pangę maczamy w roztrzepanym jajku i panierujemy w bułce tartej.
ETAP 4:
![Panga smażona w panierce Panga smażona w panierce](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/panga-smazona-w-panierce-390772.jpg)
Na koniec rybę smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.