Sposób przygotowania:
Papryka faszerowana mięsem mielonym i kaszą
Paprykę kroimy wzdłuż na pół.
Pozbywamy się gniazd nasiennych.
Kaszę gotujemy do miękkości, studzimy.
Do mięsa dodajemy przyprawy, koncentrat, jajka i ugotowaną kaszę.
Dokładnie mieszamy.
Faszerujemy paprykę przygotowanym farszem.
Wykładamy na blaszkę piekarnikową.
Pieczemy 40-45 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)
Pozbywamy się gniazd nasiennych.
Kaszę gotujemy do miękkości, studzimy.
Do mięsa dodajemy przyprawy, koncentrat, jajka i ugotowaną kaszę.
Dokładnie mieszamy.
Faszerujemy paprykę przygotowanym farszem.
Wykładamy na blaszkę piekarnikową.
Pieczemy 40-45 minut w 180 stopniach.
Smacznego ;)
karolinadgosz