Sposób przygotowania:
Faszerowana papryka mięsem mielonym i ryżem
Ryż gotujemy do miękkości, studzimy.
Paprykę kroimy na pół i pozbywamy się gniazd nasiennych.
Do mięsa dodajemy ugotowany ryż, jajka, bułkę tartą, kaszę manną, sos uniwersalny i przyprawy.
Mieszamy dokładnie składniki.
Faszerujemy paprykę mięsem.
Polewamy olejem.
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
Pieczemy 45-50 minut.
Smacznego :)
Paprykę kroimy na pół i pozbywamy się gniazd nasiennych.
Do mięsa dodajemy ugotowany ryż, jajka, bułkę tartą, kaszę manną, sos uniwersalny i przyprawy.
Mieszamy dokładnie składniki.
Faszerujemy paprykę mięsem.
Polewamy olejem.
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni.
Pieczemy 45-50 minut.
Smacznego :)
BozenaMatuszczyk
gosiapiotrek23
;)