Sposób przygotowania:
Pascha owocowa.
Masło ucieramy do białości, dodajemy naprzemiennie po łyżce cukru pudru i jogurtu nie przerywając ucierania.
Na końcu dodajemy zmielony uprzednio twaróg ciągle ucierając.
Owoce płuczemy w letniej wodzie, osuszamy je i dodajemy do masy serowej - mieszamy.
Wkładamy ją do silikonowej keksówki, obciążamy i wstawiamy na noc do lodówki.
Następnego dnia przekładamy na talerz.
Dzięki zastosowaniu silikonowej foremki paschę łatwo z niej wyjąć.
Na końcu dodajemy zmielony uprzednio twaróg ciągle ucierając.
Owoce płuczemy w letniej wodzie, osuszamy je i dodajemy do masy serowej - mieszamy.
Wkładamy ją do silikonowej keksówki, obciążamy i wstawiamy na noc do lodówki.
Następnego dnia przekładamy na talerz.
Dzięki zastosowaniu silikonowej foremki paschę łatwo z niej wyjąć.
Natala1210