Sposób przygotowania:
Pasta camembertowa z kukurydzą.
Kukurydzę wyjąć z puszki i odsączyć na sitku.Ser rozdrobnić ze
śmietaną widelcem,dodając odsączoną kukurydzę,ugniatając ziarna na miazgę.Doprawić pastę solą,pieprzem,curry lub kurkumą
i sprasowanymi ząbkami czosnku.Przełożyć pastę do niewielkiej miski,przykryć i wstawić do lodówki na pól godziny.Podawać na zimno z pieczywem pełnoziarnistym.
śmietaną widelcem,dodając odsączoną kukurydzę,ugniatając ziarna na miazgę.Doprawić pastę solą,pieprzem,curry lub kurkumą
i sprasowanymi ząbkami czosnku.Przełożyć pastę do niewielkiej miski,przykryć i wstawić do lodówki na pól godziny.Podawać na zimno z pieczywem pełnoziarnistym.