marchewka1412

marchewka1412

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 250]

Pasta do chleba z wątróbek i cebuli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jak kupie za dużo wątróbki to robię taka pastę

Pasta do chleba z wątróbek i cebuli

Składniki:

Pasta do chleba z wątróbek i cebuli

 

  • 15 dag wątróbki drobiowej
  • 1 duża cebula
  • olej
  • sól
  • pieprz mielony
  • majeranek

 

Sposób przygotowania:

Pasta do chleba z wątróbek i cebuli
Usmażyć na 2 łyżkach oleju pokrojoną drobno cebulę .Jak już jest rumiana dodać wątróbkę i smażyć tak żeby nie była surowa .Rozgnieść wątróbkę widelcem na miazgę . Wymieszać dobrze z cebulką i doprawić solą , pieprzem i majerankiem . Zostawić w pojemniczku do zastygnięcia . Podawać do pieczywa .