Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna ze szpinakiem
Szpinak przebieramy i odrywamy ogonki, myjemy i odsączamy z wody. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kosteczkę. Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kosteczkę.
Szpinak kroimy na bardzo drobno. Do miseczki wkładamy pokrojone składniki i dokładamy jogurt naturalny oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce.
Szpinak kroimy na bardzo drobno. Do miseczki wkładamy pokrojone składniki i dokładamy jogurt naturalny oraz doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 minut w chłodne miejsce.
![Pasta jajeczna ze szpinakiem Pasta jajeczna ze szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-ze-szpinakiem-510152.jpg)
![Pasta jajeczna ze szpinakiem Pasta jajeczna ze szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-ze-szpinakiem-510153.jpg)
![Pasta jajeczna ze szpinakiem Pasta jajeczna ze szpinakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-jajeczna-ze-szpinakiem-510154.jpg)