eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1771]

Pasta jajeczno-paprykowa Eli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pyszna i szybka w przygotowaniu pasta do pieczywa.

Pasta jajeczno-paprykowa Eli Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta jajeczno-paprykowa Eli

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczno-paprykowa Eli
Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie. Ugotowane jajka odlać,lekko potłuc i zalać zimną wodą. Przestudzone jajka obrać ze skorupek. Paprykę umyć,usunąć szypółkę i nasiona. Jajka,paprykę i ser drobno pokroić. Wszystkie pokrojone składniki włożyć do miski dodać majonez doprawić solą pieprzem i wymieszać. Smacznego!
Pasta jajeczno-paprykowa Eli
Jajka ugotować na twardo w osolonej wodzie.
Pasta jajeczno-paprykowa Eli
Paprykę umyć usunąć szypółkę i nasiona...
Pasta jajeczno-paprykowa Eli
Jajka paprykę i ser drobno pokroić.......
Pasta jajeczno-paprykowa Eli
Wszystkie pokrojone składniki włożyć do miski dodać majonez doprawić solą pieprzem i wymieszać.