Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Pasta jajeczno-twarożkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Smaczna i sycąca pasta jajeczno-twarożkowa.

Pasta jajeczno-twarożkowa Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pasta jajeczno-twarożkowa

 

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczno-twarożkowa
Jajka ugotować na twardo, następnie ostudzić, obrać i pokroić w kostkę. Szczypiorek umyć i drobno posiekać. Do miski dodać twróg, szczypiorek oraz posiekane jajka. Całość wymieszać widelcem lekko rozgniatając jajka, dodać mleko oraz doprawić do smaku solą. Podawać z pieczywkiem, posypać ewentualnie szczypiorkiem.
Pasta jajeczno-twarożkowa
Szczypiorek dokładnie umyć i posiekać drobno
Pasta jajeczno-twarożkowa
Jajka ugotować na twardo i posiekać w kostkę
Pasta jajeczno-twarożkowa
Do miski dodać wszystkie składniki, wymieszać.