Sposób przygotowania:
Pasta jajowa w wersji exclusive
Jaja ugotować na twardo, przelać zimna wodą i obrać ze skorupek.
Wrzucić do rozdrabniacza biały ser, anchois, przestudzone jaja. Dolać oliwę i zmiksować na gładką masę. Posolić i doprawić pieprzem. Dodać kapary i ponownie miksować- tym razem krócej, ja lubię ja w paście widać mała kawałeczki kaparów.
Do przygotowania kanapek z taka pastą potrzeba jeszcze kilka kromek, paprykę i zieleninę. Z chleba powycinać kółka a następnie smarować pastą i dekorować wg uznania papryka i zieleniną.
Wrzucić do rozdrabniacza biały ser, anchois, przestudzone jaja. Dolać oliwę i zmiksować na gładką masę. Posolić i doprawić pieprzem. Dodać kapary i ponownie miksować- tym razem krócej, ja lubię ja w paście widać mała kawałeczki kaparów.
Do przygotowania kanapek z taka pastą potrzeba jeszcze kilka kromek, paprykę i zieleninę. Z chleba powycinać kółka a następnie smarować pastą i dekorować wg uznania papryka i zieleniną.

evita0007
Ania Hosz