asia92

asia92

Kucharz
[Przepisów: 17]

Pasta kanapkowa rybna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Uwielbiam pasty z twarogiem, a ta jest jedną z moich ulubionych. Polecam!

Pasta kanapkowa rybna

Składniki:

Pasta kanapkowa rybna

 

  • 250g chudego twarogu
  • puszka konserwy rybnej: śledź w sosie salsa
  • 2 łyżki musztardy miodowej
  • szczypiorek, natka pietruszki
  • ząbek czosnku
  • 3 łyżki śmietany lub jogurtu naturalnego
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa rybna
Ser ze śmietaną rozetrzeć, dodać konserwę rybną i posiekaną zieleninę. Wycisnąć przez praskę ząbek czosnku, doprawić solą i pieprzem, dodać musztardę. Wszystko dokładnie wymieszać. Jeśli lubimy cebulę, można śmiało wkroić ją do pasty, lub bezpośrednio na kanapkę. Smacznego!