PannaLiliana

PannaLiliana

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 72]

Pasta rybna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Pyszna, lekka przekąska , która jest zdrowa:)

Pasta rybna

Składniki:

Pasta rybna

 

  • 2 makrele wędzone
  • 3 ogórki konserwowe
  • 3 jajka na twardo
  • majonez
  • sól, pieprz
  • 1 cebula
  • pół papryki zółtej
  • świeża natka z pietruszki
  • Słone krakersy
  • 1 mały ząbek czosnku
  • 3 łyżki groszku konserwowego

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna
Do średniej miseczki wkładamy obrane z ości mięso z makreli. Dodajemy do niego pokrojone warzywa i jajka w najdrobniejszą kosteczkę jaką tylko umiemy pokroić:) Do tego dodajemy majonez w zależności od naszego gustu.Pastę przyprawiamy sola i pieprzem. Taką pastę serwujemy na krakersach.
Polecam !:)