Sposób przygotowania:
Pasta rybna z koperkiem
Makrelę dokładnie obrać ze skóry, ości i rozdrobnić. Ugotowane jajka obrać i opłukać a potem za pomocą siatki do warzyw pokroić w kostkę. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę. Wszystkie te składniki umieścić w misce, dodać koperek oraz musztardę, majonez i przyprawy i wymieszać pastę. W razie potrzeby pastę jeszcze doprawić. Gotową pastę podawać z ulubionym pieczywem.
![Pasta rybna z koperkiem Pasta rybna z koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-rybna-z-koperkiem-170698.jpg)
![Pasta rybna z koperkiem Pasta rybna z koperkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pasta-rybna-z-koperkiem-170699.jpg)
2milutka
zewa
:)
gusia1000
jaNina