zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2320]

Pasta rybna z koperkiem

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Pyszna pasta ryba na kanapki

Pasta rybna z koperkiem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pasta rybna z koperkiem

 

  • 1 wędzona makrela
  • 1 czerwona cebula
  • 2 jajka ( ugotowane na twardo )
  • 1,5 łyżki posiekanego koperku ( użyłam mrożony )
  • 2 łyżeczki musztardy lipowej
  • 2 łyżki majonezu
  • sól morska do smaku
  • pieprz kolorowy do smaku
  • papryka ostra do smaku

Sposób przygotowania:

Pasta rybna z koperkiem
Makrelę dokładnie obrać ze skóry, ości i rozdrobnić. Ugotowane jajka obrać i opłukać a potem za pomocą siatki do warzyw pokroić w kostkę. Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę. Wszystkie te składniki umieścić w misce, dodać koperek oraz musztardę, majonez i przyprawy i wymieszać pastę. W razie potrzeby pastę jeszcze doprawić. Gotową pastę podawać z ulubionym pieczywem.
Pasta rybna z koperkiem
przygotowac wszystkie składniki na pastę
Pasta rybna z koperkiem
do składników dodać przyprawy i wymieszać pastę