anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Pasta rybno jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Kanapki z pastą jajeczno rybną są bardzo zdrowe i sycące, a warto czasem pokombinować w kuchni .polecam.

Pasta rybno jajeczna

Składniki:

Pasta rybno jajeczna

 

  • chleb 2 kromki
  • jaja 4 szt
  • tuńczyk 1/2 puszki
  • majonez 1 łyżka
  • musztarda 1 łyżeczka
  • cebula 1/2 szt
  • sól
  • masło 50 g

Sposób przygotowania:

Pasta rybno jajeczna
Jaja włożyć do garnka i zalać wodą, gotować na twardo około 6 minut. Ostudzić i obrać, jaja pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jaj musztardę, majonez i odcedzonego oraz rozdrobnionego tuńczyka. Cebulę obrać i drobno posiekać dodać do jajek. Doprawić solą i bardzo dokładnie wymieszać. Chleb posmarować masłem a następnie pastą.