evita0007

evita0007

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 423]

Pasta Rybno - Jajeczna

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Mojej córci ulubiona Pasta z ryb jedyne co lubi . . . . :-)

Pasta Rybno - Jajeczna

Składniki:

Pasta Rybno - Jajeczna

 

  • 1 puszka Śledzia w sosie pomidorowym
  • 3 ugotowane jajka
  • 1 średnia cebulka czerwona
  • 1 Łyżka koncentratu pomidorowego (Ja dałam pudliszki )
  • 2 średnie ogórki konserwowe (lub kiszone jak kto lubi )
  • 1 łyżka oliwy (oleju)
  • sól,pieprz do smaku (według uznania)

Sposób przygotowania:

Pasta Rybno - Jajeczna
Przygotowanie nie jest zbyt trudne. Ponieważ wszystkie składniki pokroić w drobniusieńką kosteczkę,lub zetrzeć na tarce ewentualnie zmiksować w blenderze (ja tak zrobiłam) ale jednak lepiej smakuje jak się drobniutko pokroi wszystkie składniki. . . Doprawić i Zajadać z pieczywem :))))SMACZNEGO :-)