aniolek27

aniolek27

Szef Kuchni
[Przepisów: 64]

Pasta rybno-jajeczna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pyszna pasta na kanapki jako alternatywa dla pasztetu

Pasta rybno-jajeczna

Składniki:

Pasta rybno-jajeczna

 

  • rybka w sosie pomidorowym (osobiście lubię w sosie mango z Lidla) razy 3
  • 6 jajek ugotowanych na twardo
  • sól i pieprz
  • natka pietruszki

Sposób przygotowania:

Pasta rybno-jajeczna
Rybkę dokładnie rozgniatam widelcem, a następnie dodaję ugotowane jajka pokrojone na ćwiartki i miksuję blenderem na gładką masę. Doprawiam do smaku i dodaję natkę pietruszki. Można też posypać szczypiorkiem. Ponownie dokładnie mieszam. Smacznego.