Ania321

Ania321

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 938]

Pasta twarogowa z makrelą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Prosta w przygotowaniu i smaczna pasta z białego sera oraz wędzonej makreli, z dodatkiem posiekanego szczypiorku.

Pasta twarogowa z makrelą Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta twarogowa z makrelą

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowa z makrelą
Usuwamy dokładnie wszystkie ości z ryby, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę. Rozdrabniamy rybę oraz cebulę za pomocą rozdrabniacza.

Dodajemy biały ser oraz jogurt naturalny. Rozgniatamy ser widelcem. Dodajemy oczyszczony i posiekany szczypiorek, mieszamy.

Przyprawiamy pastę świeżo zmielonym pieprzem. 
Pasta twarogowa z makrelą
Usuwamy ości z ryby, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę.
Pasta twarogowa z makrelą
Rozdrabniamy rybę i cebulę za pomocą rozdrabniacza.
Pasta twarogowa z makrelą
Dodajemy biały ser oraz jogurt naturalny. Rozgniatamy ser widelcem.
Pasta twarogowa z makrelą
Dodajemy posiekany szczypiorek i mieszamy.