Sposób przygotowania:
Pasta twarogowa z pieczarkami i sezamem.
Pieczarki oczyścić i posiekać na niezbyt drobną kostkę oraz obsm-
-ażyć na tłuszczu roślinnym,wyjąć,osączyć.Ziarna sezamowe uprażyć na suchej patelni z 1 min.Twaróg wypakować do miski,roz-
-gnieść widelcem,dodając umyty i posiekany szczypiorek oraz ob-
-smażone pieczarki i sezam prażony,doprawić solą i pieprzem łag-
-odnym lub ostrym.Wymieszać i podawać ze świeżym pieczywem.
-ażyć na tłuszczu roślinnym,wyjąć,osączyć.Ziarna sezamowe uprażyć na suchej patelni z 1 min.Twaróg wypakować do miski,roz-
-gnieść widelcem,dodając umyty i posiekany szczypiorek oraz ob-
-smażone pieczarki i sezam prażony,doprawić solą i pieprzem łag-
-odnym lub ostrym.Wymieszać i podawać ze świeżym pieczywem.