Ania321

Ania321

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1190]

Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczna i pożywna pasta kanapkowa z cieciorki i awokado, z chrupiącymi kawałkami rzodkiewki. Z dodatkiem czosnku.

Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki

 

Sposób przygotowania:

Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki
Odsączoną z zalewy cieciorkę wrzucamy do rozdrabniacza i rozdrabniamy na gładką pastę. Awokado obieramy, kroimy na kawałki i również rozdrabniamy. Rzodkiewki oczyszczamy i kroimy w bardzo drobną kostkę.

Mieszamy wszystkie składniki. Dodajemy oliwę, sok z cytryny i czosnek przeciśnięty przez praskę. Przyprawiamy pastę do smaku pieprzem i solą.
Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki
Odsączoną z zalewy cieciorkę wrzucamy do rozdrabniacza.
Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki
Awokado obieramy, kroimy na kawałki i również rozdrabniamy.
Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki
Rzodkiewki oczyszczamy i kroimy w bardzo drobną kostkę.
Pasta z cieciorki, awokado i rzodkiewki
Wrzucamy wszystkie składniki do miski i mieszamy.