Pavlov

Pavlov

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 103]

Pasta z makreli i sera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

przepyszna pasta kanapkowa np na sniadanko

Pasta z makreli i sera

Składniki:

Pasta z makreli i sera

 

  • 1 wędzona makrela
  • 2 jajka
  • 10 dag twarogu
  • pęczek szczypiorku
  • sól
  • pieprz
  • 3-4 łyżki majonezu

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli i sera
Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać.
Ser zmielić lub rozkruszyć widelcem.
Makrele obrać z ości. Jajka rozgnieść widelcem, dodać makrele i ser i rozgniatać dalej, dodać majonez i jeszcze rozgniatać. Przyprawić sola i pieprzem do smaku. Szczypiorek drobno posiekać, dodać do pasty i wszystko wymieszać.