Henia

Henia

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 280]

Pasta z makreli II

  • 9
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 11

Inna wersja makrelki!!!!!

Pasta z makreli II

Składniki:

Pasta z makreli II

 

  • 1 wędzona makrela
  • 1 mała cebula
  • 0,5 kostki masła
  • 2 ugotowane na twardo jajka
  • 10 dag żółtego sera
  • musztarda
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli II
Rybę obrać ze skóry i ości. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Jajka posiekać. Ser zetrzeć na mniejszych oczkach tarki jarzynowej. Wszystkie składniki rozetrzeć z masłem. Doprawić solą, pieprzem mielonym i musztardą. SMACZNEGO!