Ilonar2301

Ilonar2301

Złoty Ekspert
[Przepisów: 744]

Pasta z makreli wędzonej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Pasta to fajna alternatywa dla wędliny.

Pasta z makreli wędzonej

Składniki:

Pasta z makreli wędzonej

 

  • 1 sztuka wędzona makrela,
  • 1 sztuka cebula,
  • 2 sztuki jajka,
  • do smaku pieprz czarny mielony Prymat

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli wędzonej
Wędzoną makrelę oddzielić od ości, pokroić na kawałki. Cebulę obrać i posiekać. Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę Tak przygotowane składniki wymieszać ze sobą dodając pieprz do smaku. Pastę można zrobić także z dodatkiem majonezu.