lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Pasta z pasztetu drobiowego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pasta z pasztetu drobiowego

Pasta z pasztetu drobiowego

Składniki:

Pasta z pasztetu drobiowego

 

  • 15 dag pasztetu drobiowego
  • 2 ząbki czosnku
  • ostra papryczka chilli w proszku
  • cebula dymka
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z pasztetu drobiowego
Pasztet drobiowy bez dodatków najlepiej o kremowej konsystencji połącz z posiekanym lub przeciśniętym przez praskę ząbkiem czosnku.Następnie do masy dodaj do smaku ostrą mieloną papryczkę oraz sól i świeżo starty mielonym pieprz.Masę wymieszaj,połącz z drobno posiekaną cebulą dymką.Tak przygotowaną pastę z pasztetu podawaj na śniadanie lub kolacje (smaruj nią na przykład kromki pieczywa).