Termar

Termar

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 357]

Pasta z sera homogenizowanego

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pastę podawać do mieszanego pieczywa.

Pasta z sera homogenizowanego

Składniki:

Pasta z sera homogenizowanego

 

  • 1,5 pudełka sera homogenizowanego (300g),
  • 1,5 łyżki śmietany (18%),
  • 10 dkg świeżego ogórka,
  • 2 łyżki koperku,
  • sól do smaku,
  • liście sałaty,
  • rzodkiewki

 

Sposób przygotowania:

Pasta z sera homogenizowanego
Ogórkiikoperek umyć i oczyścić. Serrozetrzećześmietaną i dodatkiem soli. Ogórkipokrajaćwpółplasterki, koperek drobno pokrajać. Ser wymieszaćz warzywami, doprawić solą do smaku. Pastęprzybraćliśćmisałaty irzodkiewkami.