Edward mistrz kuchni

Edward mistrz kuchni

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 133]

pasta z tuńczyka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

pyszny dodatek do chlebka

pasta z tuńczyka

Składniki:

pasta z tuńczyka

 

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 jajka
  • 1 mała cebula
  • 2 łyżki masła
  • 3 łyżki majonezu

Sposób przygotowania:

pasta z tuńczyka
gotujemy na twardo. następnie obieramy je ze skorupek i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, cebulę obieramy kroimy w bardzo drobną kostkę, masło rozcieramy mikserem, dodajemy jajka , tuńczyka i majonez, dokładnie mieszamy, wkładamy na 30 min do lodówki, żeby pasta stężała, następnie smarujemy pieczywo