Ania321

Ania321

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1000]

Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 4
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Prosta i smaczna pasta kanapkowa na bazie tuńczyka i jajek, z dodatkiem marynowanych pieczarek oraz suszonych pomidorów.

Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami

 

Sposób przygotowania:

Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami
Jajka gotujemy na twardo i rozgniatamy widelcem. Dodajemy odsączonego z zalewy tuńczyka.

Suszone pomidory kroimy w drobną kostkę i dodajemy do reszty składników. Dodajemy również drobno pokrojone pieczarki. Mieszamy wszystkie składniki.

Dodajemy majonez i przyprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami
Jajka gotujemy na twardo i rozgniatamy widelcem. Dodajemy odsączonego z zalewy tuńczyka.
Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami
Suszone pomidory kroimy w drobną kostkę i dodajemy do reszty składników.
Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami
Dodajemy również drobno pokrojone pieczarki.
Pasta z tuńczyka i jajek z pieczarkami
Dodajemy majonez i przyprawiamy do smaku świeżo zmielonym pieprzem.