Natala1210

Natala1210

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 770]

Pasta z wędliny i serków topionych

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Zamiast szynki i wędlin można dodać mięsa,które zostaną z obiadu!

Pasta z wędliny i serków topionych

Składniki:

Pasta z wędliny i serków topionych

 

  • 2-3 serki topione,
  • 25 dag szynki,chudej wędliny,
  • 1 pęczek szczypiorku,
  • 2 strąki zielonej papryki,
  • 2 mięsiste pomidory,
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta z wędliny i serków topionych
Wędlinę drobno pokroić,szczypiorek posiekać.Serki rozgnieść widelcem,połączyć z wędliną i szczypiorkiem.Pomidory obrać ze skórki i razem z papryką pokroić w kosteczkę.Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem.