kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Pekinka na słodko

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Kapustę siekany. Ananasa obieramy i kroimy w kostkę. Obranego selera ścieramy na tarce o dużych oczkach. Rodzynki moczymy we wrzątku.

Pekinka na słodko

Składniki:

Pekinka na słodko

 

  • kapusta pekińska 1/2 kg
  • ananas 1/2 kg
  • kukurydza 1/2 puszka
  • rodzynki garść
  • seler 1 mały
  • oliwa
  • sól
  • pieprz
  • sok z cytryny

Sposób przygotowania:

Pekinka na słodko
Kapustę siekany. Ananasa obieramy i kroimy w kostkę. Obranego selera ścieramy na tarce o dużych oczkach. Rodzynki moczymy we wrzątku. Składniki wkładamy do miski, doprawiamy do smaku i mieszamy.