Sposób przygotowania:
Pekinka z pieczarkami i parówkami
Parówki kroimy w cienkie plasterki. Kapustę szatkujemy (mogą być 2 mniejsze), zalewamy wodą, dodajemy przyprawy i stawiamy do gotowania.
Cebule drobno kroimy, pieczarki kroimy dowolnie.
Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy cebulę i lekko rumienimy, dodajemy pieczarki i przez chwilę dusimy. Dodajemy do kapusty. Rozgrzewamy troszkę oleju na patelni podsmażamy pokrojony czosnek, dodajemy przygotowane parówki.
Parówki podsmażamy do zrumienienia i dodajemy do kapusty. Doprawiamy do smaku przyprawami i koncentratem. Razem chwilę gotujemy.
Cebule drobno kroimy, pieczarki kroimy dowolnie.
Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy cebulę i lekko rumienimy, dodajemy pieczarki i przez chwilę dusimy. Dodajemy do kapusty. Rozgrzewamy troszkę oleju na patelni podsmażamy pokrojony czosnek, dodajemy przygotowane parówki.
Parówki podsmażamy do zrumienienia i dodajemy do kapusty. Doprawiamy do smaku przyprawami i koncentratem. Razem chwilę gotujemy.