Sposób przygotowania:
Pełnoziarniste gofry orzechowe z bananem
Gofry:
Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę, powinno mieć gęstą konsystencję.
Ciasto wylewamy partiami na rozgrzaną gofrownicę i pieczemy (około 6 - 7 minut - w zależności od gofrownicy).
Studzimy pojedynczo na kratce - wtedy stają się chrupiące
Dekoracja:
Twarożek ubijamy na wysokich obrotach, dodajemy słodzik i esencję - ubijamy do połączenia składników - odstawiamy do lodówki.
Upieczone gofry podajemy z twarożkiem, pokrojonym bananem posmarowanym masłem orzechowym.
Smacznego :)
Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę, powinno mieć gęstą konsystencję.
Ciasto wylewamy partiami na rozgrzaną gofrownicę i pieczemy (około 6 - 7 minut - w zależności od gofrownicy).
Studzimy pojedynczo na kratce - wtedy stają się chrupiące
Dekoracja:
Twarożek ubijamy na wysokich obrotach, dodajemy słodzik i esencję - ubijamy do połączenia składników - odstawiamy do lodówki.
Upieczone gofry podajemy z twarożkiem, pokrojonym bananem posmarowanym masłem orzechowym.
Smacznego :)